AAA

SCENA | 02.06.2021 14:50 > 02.06 14:50

Festival Egzit u junu na Floridi

Festival "Egzit" održaće se u Majamiju u nedelju, 20. juna u klubu "Spejs Majami" (Space Miami), saopštili su danas organizatori.

"Na velikom dogadjaju u samom centru floridske metropole, kojim zvanično počinje saradnja Egzita sa tim klubom, 20. juna će nastupiti cenjeni umetnik holandsko-srpskog porekla Satori", navodi se u saopštenju.  
Organizatori navode da je taj dogadjaj omogućila činjenica da su, zahvaljujući uspešnoj masovnoj vakcinaciji, čak 48 od 50 američkih saveznih država značajno ublažile, a mnoge i ukinule sve restrikcije.

U saopštenju se navodi da je "Spejs Majami" višestruki osvajač titule najboljeg američkog kluba, pri čemu se posebno ističe priznanje osvojeno 2019. u okviru "International Dance Music Awards-a". Ove godine ulazi u svoju 18. sezonu rada. Nastup Satorija je tek početak saradnje između Exita i ovog popularnog kluba.

Na premijerno pojavljivanje Egzita na američkom tlu Satori stiže nakon fantastičnog nastupa na tvrdjavi Golubac, zabeleženog u sklopu projekta InfinitX, a neposredno pre gostovanja na proslavi 20. godišnjice Egzit festivala, koja je planirana od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi.

Uz njega, svoj dolazak u Novi Sad potvrdili su Dejvid Geta, Sabaton, Nina Kravic, Solomun, Denis Sulta, Robin Šulc, Asaf Avidan, Boris Brejha, Hani Dijon, Hot Sajns 82, Meduza i drugi.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.