AAA

SCENA | 05.06.2021 17:30 > 05.06 17:34

Egzit i Visa biraju četiri nova autorska benda za nastup na Fusion bini od 8. do 11. jula

Festival Egzit je u saradnji sa kompanijom Visa otvorio konkurs Play @ Exit za izbor četiri nova autorska benda ili izvodjača koji će nastupiti na toj manifestaciji od 8. do 11. jula.


Kako je saopšteno, grupe i muzičari se mogu prijaviti putem aplikacije na sajtu exitfest.org do 15. juna a oni koje bude odabrao selektorski tim sastavljen od dugogodišnjih programskih menadžera festivala, nastupiće na Visa Fusion bini na Petrovaradinu. 
"Svi oni dobiće priliku da nastupaju na Fusionu, verovatno najuticajnijoj festivalskoj bini ovih prostora, posvećenoj regionalnim izvodjačima. Konkurs je otvoren za muzičare koji svoje pesme izvode uživo, bez obzira da li imaju izdavača ili ne. Kroz nastupe na ovoj izuzetnoj bini prebogate istorije EXIT i Visa potiču rad i razvoj novih autorskih bendova", piše u saopštenju.

Putem forme dostupne na sajtu Egzita, zainteresovani treba da pošalju najmanje dve svoje numere dostupne na nekom od striming servisa, i da ih uz prateću biografiju, podatke, fotografiju, naznačen muzički žanr uvrste u svoju prijavu.
Pobednici konkursa će se pridružiti proslavi obeležavanja 20 godina Egzit festivala, na kojoj su svoje Fusion nastupe već potvrdili Goblini, Amira Medunjanin, E-Play, Massimo, Dram, Deep Steady, Ida Prester & Lollobrigida, Šajzerbiterlemon, Nemesis i Thundermother, a još imena se očekuje sledećih dana.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.