AAA

SCENA | 15.06.2021 15:05 > 15.06 15:05

EXIT pokreće festivale i u Kini i Bugarskoj

Festival EXIT je u kineskom gradu Čangša ostvario franšiznu saradnju s klubom koji će se zvati "EXIT Effinity", i u kojem će u narednih godinu dana biti realizovani programi, dok u Bugarskoj pokreće novi festival "Sunland", na plaži Perla, saopštili su danas organizatori tog festivala.

Istaknuto je da je Čangša medju prvim istorijski i kulturno poznatim kineskim gradovima koji su odabrali otvaranje prema svetu, a EXIT-ova ideja je i pokretanje festivala u Kini.

Plaža Perla na obali Crnog mora, postaje baza trodnevnog festivala "Sunland" od 29. do 31. jula, a izvodjači će biti najavljeni uskoro, navedeno je u saopštenju.
"Sunland" se time pridružuje Exitovim festivalima "Sea Dance" u Crnoj Gori, "Sea Star" u Hrvatskoj, "No Sleep" u Srbiji, "Revolution" u Rumuniji, i F84 u Bosni i Hercegovini.

Na američkom kontinentu EXIT je počeo saradnju s jednim od vodećih svetskih klubova elektronske muzike "Space" u Majamiju, a na velikoj priredbi 20. juna će nastupiti holandsko-srpski umetnik Satori.

EXIT će ove godine na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu od 8. do 11. jula obeležiti dve decenije postojanja uz nastupe svetskih i regionalnih zvezda, kao što su David Guetta, DJ Snake, Sabaton, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, Tyga.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.