AAA

SCENA | 10.07.2021 13:00 > 10.07 13:00

Trećeg dana EXIT festivala nastupaju Robin Schulc, Asaf Avidan, Satori, Obojeni program


Trećeg dana EXIT (Egzit) festivala, za koji organizatori navode da je tradicionalno najposećeniji, na Glavnoj bini nastupiće Robin Schulc, Asaf Avidan, Satori u laj izdanju i Paul Van Dyk (Pol vand Dajk).

U saopštenju se navodi da će pre njih večeras nastupiti Remedy i grupa koja je nastupala na svakom Egzitu dosad, Obojeni program.
Svega nekoliko stotina metara vazdušnom linijom dalje, na mts Dance Arena nastupiće Meduza, Honey Dijon, Hot Since 82 i Boris Brejcha u završnom setu.

Visa Fusion bina podeliće se se na gitarsku postavu, u kojoj su E-Play, Dram, Deaf Radio i Deep Steady, i na trap/hip hop deo večeri sa Elonom, Apollo Showcaseom i grupom Sunshine.

No Sleep Novi Sad predstaviće najbolje od alternativne elektronike, kroz nastupe domaćih i internacionalnih izvodjača kao što su Dejan Milićević, X-Coast, Roman Flugel i Adiel.
EXIT je na svom sajtu objavio zvanične procedure za ulazak posetilaca na ovogodišnje izdanje festivala.

Ulaz na Petrovaradnisku tvrdjavu do nedelje, 11. jula, biće ograničen na one koji ili poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili preležali kovid-19, ili na one koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test.

EXIT je za kupce ulaznica obezbedio besplatne brze testove na Novosadskom sajmu do poslednjeg dana festivala, dok će oni koji ulaze s pozivnicama te testove moći da urade u laboratorijima Aqualaba i Jugolaba širom Srbije, i Medlaba i Biotesta u Novom Sadu, sa kojima je EXIT dogovorio saradnju i beneficirane cene samo za posetioce festivala.

Kompleti ulaznica za EXIT festival su rasprodati.

Ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica za EXIT festival 2021. godine po cenama od 4.490 dinara za subotu, 3.490 dinara za nedelju nalazi se u prodaji putem zvanične stranice festivala i prodajne mreže Gigs Tix.

Odredjen broj ulaznica će se prodavati i na festivalskim ulazima.

Aktuelna, 20. godišnjica EXIT festivala, za više od 45.000 ljudi je prvi veliki muzički festival u Evropi nakon 16 meseci protivpandemijskih mera.

Vodeći svetski muzički medij Bilbord (Billboard) preneo je ove nedelje da se EXIT upisao u istoriju kao prvi veliki evropski festival od početka pandemije.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.