AAA

SCENA | 10.07.2021 14:00 > 10.07 14:00

Visa i EXIT: Novi beskontaktni način plaćanja na proslavi 20. godina festivala


 Muzički festival EXIT (Egzit) je uz podršku kompanije Visa, zvaničnog platnog partnera Festivala, razvio EXIT Fusion aplikaciju za plaćanjue putem QR koda, navodi se u saopštenju.

Ova aplikacija posetiocima festivala od sada nudi praktično, sigurno, brzo i beskontaktno iskustvo plaćanja, dodali su organizatori.
Za korišćenje EXIT Fusion aplikacije potrebno je registrovati se i sačuvati podatke o Visa kartici u sigurnom okruženju koje obezbedjuje Visa Secure tehnologija, a prilikom plaćanja pića jednostavno skenirati QR kod prikazan na prodajnim mestima na Festivalu i potvrditi plaćanje.

Plaćanje putem EXIT Fusion aplikacije je lansirano 9. jula, a aplikacija je dostupna na Apple AppStore i Google Play prodavnici.

Za svaku realizovanu kupovinu, korisnik aplikacije dobiće i 15 odsto vrednosti u poenima lojalnosti koje će moći da zameni za nagrade u vidu pića i drugih festivalskih proizvoda na obeleženim prodajnim mestima na Festivalu.

"Uprkos veoma izazovnoj godini za nama nastavljamo sa razvojem inovacija koje će korisnicima olakšati svakodnevnicu... Verujemo da će novo rešenje, zasnovano na plaćanju putem QR koda, pružiti korisnicima svu pogodnost bezgotovinskog plaćanja i transakcija bez kontakta na prodajnim štandovima Festivala, što je od posebnog značaja u vreme pandemije", izjavio je Vladimir Djordjević, generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu.

Ove godine Visa i EXIT su omogućili i dodatne pogodnosti za korisnike Visa kartica, posetioce EXIT festivala, uključujući deset odsto popusta za kupovine EXIT ulaznica onlajn tokom prethodna dva vikenda, brzi prolaz na glavnim TOP UP mestima i 7,5 odsto popusta za piće za sve koji beskontaktnim plaćanjem svojom Visa karticom dopune EXIT bezgotovinsku karticu.

" EXIT Fusion aplikacija, apsolutna inovacija u plaćanju na srpskoj festivalskoj sceni, ne samo da će ubrzati i olakšati kupovinu na EXIT-u nego će i nagraditi naše posetioce. Izuzetna nam je čast da ovim projektom nastavljamo izvanrednu saradnju s kompanijom Visa, a pogotovo nam je drago što je, kao globalni brend, Visa podržala perspektivne bendove koji će nastupati na najvažnijoj bini za regionalne izvodjače – Visa Fusionu", izjavio je Ivan Petrović, predsednik Upravnog odbora EXIT Fondacije.

Visa je zajedno sa EXIT festivalom organizovala Konkurs u kojem su odabrana četiri lokalna, autorska benda za nastup na jednoj od tri najveće festivalske bine Visa Fusion bini.

Pobednici takmičenja imaće priliku da ove godine nastupaju na proslavi obeležavanja dve decenije EXIT-a, na kojoj su i regionalna imena kao što su Goblini, Amira Medunjanin, E-Play, Massimo, Dram, Deep Steady, Ida Prester & Lollobrigida, Šajzerbiterlemon, Nemesis i Thundermother.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.