AAA

SCENA | 11.07.2021 13:45 > 11.07 13:45

Egzit: Veliko finale uz Davida Getu i Solomuna, prethodne večeri 48.000 posetilaca


Poslednje veče ovogodišnjeg izdanja Egzit (EXIT) festivala u Novom Sadu obeležiće nastupi svetskih zvezda elektronske muzike poput Davida Gete, Solomuna i ukrajinskog dua Artbat, a organizatori su saopštili da je prethodne večeri na Petrovaradinskoj tvrdjavi bilo 48.000 posetilaca.

"Finalno veče ovogodišnjeg EXIT-a proći će u znaku nastupa dvojice velikana elektronske muzike i jednog dua koji je na najboljem putu da im se pridruži. David Geta svoj će nastup na Glavnoj bini započeti u 2.30, dok je čast da zatvori program mts Dance Arene, ali i kompletnog festivala, pripala Solomunu i prijateljima u petočasovnom setu koji počinje u pet ujutru", navodi se u saopštenju festivala.
Osim njih, poslednje večeri festivala nastupiće i Rundek i Ekipa, Laibach, Koala Voice, Massimo, Ida Prester & Lollobrigida, Ajs Nigrutin i Timbe, Smoke Mardeljano, kao i brojna druga imena svetske i domaće muzičke scene.

Festival je na svom sajtu objavio zvanične procedure za ulazak posetilaca na ovogodišnje izdanje festivala.

"Ulaz na Tvrdjavu, do nedelje 11. jula biće ograničen na one koji ili poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili preležali Kovid-19, ili na one koji imaju negativan brzi antigenski ili PCR test. EXIT je za kupce ulaznica obezbedio besplatne brze testove na Novosadskom sajmu sve do poslednjeg dana festivala", navodi se u saopštenju.

Ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica za Egzit festival po ceni od 3.490 dinara za nedelju nalazi se u prodaji putem zvanične stranice festivala i prodajne mreže "Gigs Tix".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.