AAA

SCENA | 27.07.2021 12:40 > 27.07 12:44

Romantično veče sa Šerbedžijom u Botaničkoj bašti (FOTO/VIDEO)


Glumac, muzičar i pesnik Rade Šerbedžija je sa bendom Zapadni kolodvor posle tri godine nastupio na dugo očekivanom koncertu u Beogradu, u posebnom ambijentu Botaničke bašte.

Ovaj svestrani umetnik nije krio zadovoljstvo zbog ponovnog susreta sa beogradskom publikom, ovog puta u ambijentu na otvorenom.
“Nisam ovako nešto očekivao, da vas bude ovoliko, em je korona, em je...”, rekao je Šerbedžija.

Koncert je zamišljen da manji deo publike sedi, dok su ostali stajali u bašti, uživajući u toj oazi usred centra grada.

Šerbedžija je izabrao da baš pred beogradskom publikom održi prvi koncert u Srbiji ove godine. Posle otkazanih novogodišnjih koncerata, održao je samo jedan virtuelni koncert početkom aprila, a po reakcijama ljudi iz celog sveta bilo je jasno koliko svima nedostaju koncerti i emocije koje Šerbedžija nesebično deli sa publikom.

Pošto je krajem prošle godine izdao album “Ne okreći se sine”, Šerbedžija je prvi put pred beogradskom publikom uživo izvodio pesme sa tog albuma koji se već našao na vrhu najprodavanijih u regionu.

“Moj novi album “Ne okreći se sine” je poruka prijateljstva i ljubavi. Pjevam pjesme nove, pjesme stare, pjesme moje i pjesme mojih prijatelja, a sve su to pjesme o ljubavi… pune boli, čežnje, strepnje, nade, kao i čitav ovaj naš život. A život nije što i polje preći. To je i poruka ovima koji dolaze poslije nas, da tu stazu koju je moja generacija prešla, pređu na svoj način. Zato Ne okreći se sine, budi mi jači sine”, napisao je Šerbedžija.

Tokom dvočasovnog nastupa, svega je bilo, Šerbedžija je izveo svoje velike hitove, recitovao i pružio nezaboravno veče svima koji su se našli u romantičnom ambijentu Botaničke bašte.

Prilog Kineske medijske grupe (CMG)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.