AAA

SCENA | 15.09.2021 12:50 > 15.09 12:50

Dogadjaji na neverovatnim destinacijama novi projekat fondacije Egzit

Fondacija Egzit (EXIT) pokrenula je novi projekat "Dogadjaji na neverovatnim destinacijama", a prva emisija sa Bačke tvrdjave biće emitovana 21. septembra na Medjunarodni dan mira i Dan evropske teritorijalne saradnje, saopšteno je danas iz te fondacije.

Cilj projekta je, kako su naveli u saopštenju, razvoj inovativne platforme koja promoviše atraktivne turističke destinacije i kulturno nasledje pograničnog regiona Madjarske i Srbije.
"Prva u nizu je Bačka tvrdjava, prelepo srednjovekovno utvrdjenje, lokacija na kojoj je snimljena specijalna emisija 'Mirna Bačka' čiji su gosti cenjeni muzičari iz regiona: Lajko Feliks, Marko Luis, Mile Kekin i Rambo Amadeus, dok je domaćin specijalnog programa Bojan Ivković, muzičar, perkusionista, voditelj i glumac", navodi se u saopštenju.

Projekat je osmišljen na taj način da se uz učešće popularnih internacionalnih muzičara, kreativne industrije i inovativnih digitalnih i video alata promovišu same destinacije.

Emisija "Mirna Bačka" biće emitovana na zvaničnim Fejsbuk i Jutjub stranicama Fondacije Egzit i Egzit festivala, kao i na veb platformi incredibledestinations.events.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.