AAA

SCENA | 12.10.2021 14:05 > 12.10 14:05

EXIT-ovo veče na Amsterdam Dance Eventu


EXIT će ove godine ponovo ostvariti saradnju sa Amsterdam Dance Event (ADE), i to na žurci koja će u petak, 15. oktobra, biti održana u "Faralda Crane" koji se nalazi 50 metara iznad Amsterdama, na vrhu monumentalnog gradjevinskog krana, saopštili su danas organizatori EXIT-a.

"Kao jedina festivalska grupacija na svetu koja je u 2021. godini uspela da organizuje čak četiri festivala u tri različite države, EXIT će amsterdamskoj publici i gostima ADE predstaviti eklektičan lajnap cenjenih internacionalnih izvodjača elektronske muzike, koji čine Anfisa Letyago, Adiel, DJ Jock, Daniella da Silva, Human Rias i Lieke Trienekens", navodi se u saopštenju.
Kako se dodaje, nastupi počinju u 17.00 sati, a biće emitovani i uživo na Fejsbuk stranici i Jutjub kanalu EXIT-a.

"Amsterdam Dance Event je najveća smotra elektronske muzike na svetu, koja okuplja sve vodeće, ali i dolazeće DJ-eve, producente, izdavače, agente, promotere, produkcijske kuće, i brojne druge aktere globalne elektronske scene, a biće održana od 13. do 17. oktobra. Festivalski program ove godine uključuje preko 350 događaja. Na ADE će ove godine nastupiti Adam Beyer, Charlotte de Witte, Maceo Plex, Nina Kraviz, Paul Kalkbrenner, i mnoga druga ugledna svetska imena iz elektronske muzike", navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da saradnja sa ADE traje od 2018. godine, kada mu se EXIT sa svojom No Sleep muzičkom platformom pridružio, i pred najznačajnijim predstavnicima muzičke industrije predstavio neke od najboljih DJ talenata iz našeg regiona, a da je saradnja nastavljena i u 2019. godini.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.