AAA

SCENA | 21.01.2022 10:25 > 21.01 10:31

Umro američki pevač Mit Louf (VIDEO)


Američki pevač i glumac Mit Louf (Meat Loaf), poznat po svom albumu "Bat Out of Hell" umro je u 75. godini, objavljeno je danas na njegovom Fejsbuk nalogu.

"Slomljenim srcem objavljujemo da je neprevazidjeni Mit Louf preminuo večeras, sa suprugom Deborom uz njega", navodi se u saopštenju porodice.

Album "Bat Out of Hell" jedan je od najprodavanijih albuma svih vremena i pojavio se u filmovima Borilački klub (Fight Club), Focus, Rocky Horror Picture Show i Vejnov svet (Wayne's World).

Njegova porodica je dodala da su njegove ćerke Perl i Amanda, i bliski prijatelji, bili sa njim tokom poslednja 24 časa.

"Znamo koliko je značio mnogima od vas i zaista smo zahvalni na svoj ljubavi i podršci dok prolazimo kroz ovo vreme žalosti u gubitku tako inspirativnog umetnika i divnog čoveka", dodala je porodica i zahvalila na razumevanju za njihovu potrebu za privatnošću u ovo vreme.

Pravo ime pevača rodjenog u Dalasu bilo je Majkl Li Adej (Michael Lee Aday), a najpoznatiji je po albumu trilogiji "Bat Out of Hell" koji je u milionima primeraka prodat širom sveta.

Za hit "I'd Do Anything for Love (But I Won't do That)" osvojio je nagradu Gremi 1993. godine.

Pre toga je igrao ulogu Edija u filmu mjuziklu iz 1975. "The Rocky Horror Picture Show".

"Bat Out of Hell" koji ostaje jedan od prvih deset najbolje prodavanih albuma svih vremena uz Majkla Džeksona, Vitni Hjuston i Iglse, takodje je adaptiran za pozorišni mjuzikal.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.