AAA

SCENA | 10.06.2022 23:15 > 10.06 23:15

Džoni Dep i Džef Bek u julu će izdati zajednički album

Čuveni glumac Džoni Dep (Johnny Depp) izjavio je da će zajedno sa britanskim rok muzičarem Džefom Bekom (Jeff Beck) 15. jula izdati album "18".

Album sa 13 pesama u velikoj meri predstavlja obrade pesama "Bič bojza" (Beach Boys), Marvina Geja (Gaye) i grupe "Velvet andergraund" (Velvet Underground), navodi se u zajedničkom saopštenju Depa i Beka.
Na albumu će biti dve pesme koje je napisao glumac "This is a Song for Miss Hedy Lamarr" i "Sad Motherfuckin' Parade".

Dep (59) i Bek (77) su se upoznali 2016. godine i postali su prijatelji pošto dele ljubav prema automobilima i gitarama.

"Kada smo Džoni i ja počeli da sviramo zajedno, to je podstaklo naš duh iz mladosti i kreativnost. Šalili smo se da se ponovo osećamo kao da imamo 18 godina i tako je nastao naslov albuma 18", rekao je britanski muzičar.

"Neverovatna mi je čast da sviram i pišem muziku sa Džefom, jednim od najvećih, kojeg sada imam privilegiju da zovem svojim bratom", rekao je glumac koji je trenutno specijalni gost turneje Beka po Evropi.

Dep je i ranije imao avanture u muzici. Glumac je više od deset godina bio gost grupe "Holivud vempajers" (Hollywood Vampires), benda kojeg su osnovali poznati muzičari Alis Kuper (Alice Cooper) i Džo Peri (Joe Perry).

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.