AAA

SCENA | 15.06.2022 16:25 > 15.06 16:25

EXIT: Ekskluzivan 'Back To The Future' za nikad jaču 'Gang postavu'

Hip hop i trap strana Festivala EXIT će od 7. do 10. jula predstaviti preko 60 MC-jeva internacionalne i regionalne scene, na tri festivalske bine Mainu, Visa Fusionu i Gang Beatsu, a Glavnom binom dominiraće Iggy Azalea, Masked Wolf, Senidah i ekskluzivni "Back To The Future", saopštili su danas organizatori.
"U svetskoj premijeri ovog koncepta mikrofone će prvi put ukrstiti predstavnici stare i nove hip hop škole Ajs Nigrutin & Timbe vs Crni Cerak & Lacku, Frenkie, Kontra, Indigo vs Muha, te Stole vs 30zona", navodi se u saopštenju.

Ističe se da će "glasna Gang postava" koja će doneti "najaktuelniji presek regionalnih imena, koja predvode Prti Bee Gee, Mimi Mercedez, Fox & Surreal, Smoke Mardeljano, Bore Balboa, Klinac, Grše, Sajsi MC i Ognjen", zajedno sa festivalskim hedlajnerima, medju kojima su Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, James Arthur, Afrojack, Boris Brejcha, ARTBAT, ZHU, Sepultura, Alok i mnogi drugi, "dati svoj pečat jednom od najjačih programa u istoriji EXIT festivala".
"'Back To The Future' novi je i ekskluzivan showcase koncept EXIT festivala, koji na jednom koncertu jedne nasuprot drugima stavlja izvodjače u rasponu od brutalnog izvornog do najaktuelnijeg repa. Prvi put ikada, legendarna i jedinstvena ekipa iz različitih komšijskih država će u 120 minuta demonstirati impresivne liričke veštine", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će "mikrofone ukrstiti: iz Srbije Ajs Nigrutin & Timbe vs Crni Cerak & Lacku, iz Bosne i Hercegovine Frenkie, Kontra i Indigo vs Muha, a iz Hrvatske Stole vs 30zona".Organizatori najavljuju da će Visa Fusion binu razdrmati Bassivity ekipa u Showcase nastupu Zoi, Brzo Trči Ljanmi, Teya Dora, Rouzi, X, Fox, WajWai, MihaMih & Diinzo i DJ Baliko Felix, a program će upotpuniti i veterani domaće i regionalne scene Prti Bee Gee, Mimi Mercedez, Fox & Surreal, Frenki, Kontra i Indigo, Smoke Mardeljano x DJ Mrki i Stole x Phat Phillie.

Na najmladjoj bini festivala, Gang Beats "smenjivaće se generacije i bitovi repa, trepa i popa uz Sajsi MC, 30zona, Boru Balboa, Buntai, Crni Cerak & Lacku, Gršeta, Kliku, Klinca, Muhu i Ognjena" i mnoge druge.

EXIT festival će biti održan na Petrovaradinskoj tvrdjavi uz potvrdjena muzička imena kao što su Calvin Harris, Nick Cave & The Bad Seeds, Iggy Azalea, Afrojack, James Arthur, Masked Wolf, Joel Corry, Jax Jones, Alok, ATB, Boris Brejcha, Honey Dijon, Sepultura, Napalm Death, Marky Ramone, Molchat Doma i druge.

U prodaji je ograničen broj četvorodnevnih ulaznica po ceni od 6.990 dinara, uz uštedu od 50 odsto.

Ulaznice se mogu kupiti na sajtu festivala, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.