AAA

SCENA | 01.07.2022 14:45 > 01.07 14:55

Kosmiket na Egzit festivalu: Prvi internacionalni nastup saudijske producentkinje van Bliskog Istoka

  • (BETAPHOTO/EXIT Press)
  • (BETAPHOTO/EXIT Press)

Vodeći didžej i producentkinja Kosmiket (Cosmicat) iz Saudijske Arabije nastupiće ove godine na novosadskom festivalu "Egzit" (EXIT), što će biti njen prvi nastup van Bliskog Istoka, saopštili su danas organizatori festivala.

"Kosmiket u Egzitovom programu ima mesto ne samo kao novo, kvalitetno muzičko ime, već i kao simbol povezivanja kultura, naroda, ali i svetske elektronske scene, čemu Egzit tradicionalno teži", navodi se u saopštenju.

Organizatori su istakli da je ona jedno od vodećih imena elektronske scene Saudijske arabije, a na festivalu će premijerno nastupiti na mts Dance Areni.
"Egzit festivalu je čast što će Kosmiket baš na Petrovaradinskoj tvrđavi i u Srbiji imati prvi nastup van bliskoistočnih zemalja, i tako svoju muziku predstaviti publici koja dolazi iz celog sveta", dodaje se u saopštenju.

Istakli su da se Kosmiket pridužuje moćnim Egzitovim ženskim imenima medju kojima su Iggy Azalea, Honey Dijon, Blond:ish, Sama' Abdulhadi, Anfisa Letyago, ANNA, Indira Pagonotto, Cera Khin, kao i regionalne muzičarke Konstrakta, Senida, Sajsi MC, Mimi Mercedez, Bojana Vunturišević, Muha, Tam i mnoge druge.

Ovogodišnji festival biće održan od 7. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.