AAA

SCENA | 10.07.2022 11:05 > 10.07 11:05

Egzit: 55.000 posetilaca na nastupu Kelvina Herisa, Konstrakta večeras prvi domaći hedlajner

  • BETAPHOTO/EXIT Promo

Gotovo 55.000 posetilaca prošlo je festivalske kapije na Petrovaradinskoj tvrdjavi i prisustvovalo nastupu didžeja i producenta Kelvina Herisa (Calvin Harris) na glavnoj bini Egzit (EXIT) festivala u Novom Sadu, saopštili su danas organizatori.

"Očekivanja od prvog performansa globalnog producentskog fenomena Kelvin Heris u Srbiji, upravo na Glavnoj bini Egzit festivala, obostrano su više nego ispunjena Kelvin je publici isporučio spektakl svetskih razmera, što mu je uzvraćeno najrasplesanijim i najmnogoljudnijim podijumom od otvaranja ovogodišnjeg festivala", navodi se u saopštenju.

Desetine hiljada fanova, dodaju organizatori, jednoglasno je pevalo stihove hitova "One Kiss", "This Is What You Came For", "Summer", "Blame It On Me", "We Found Love" i mnogih drugih koji su bili na repertoaru tokom jednoipočasovnog nastupa jednog od najuspešnijih didžejeva na svetu.

Poslednje veče festivala obeležiće nastup Ane Djurić Konstrakte, koja će biti prvi domaći hedlajner u istoriji Egzita.

Premijera njenog specijalnog nastupa započeće na Glavnoj bini u 23.30, a uz Konstraktu, najjača imena finalnog dana čine i Žu (Zhu), Alok, Satori, Monolink, Sepultura, Blajnd Čenl (Blind Channel), Džoel Kori (Joel Corry) i ukrajinski duo Artbat, čijim završnim setom će festival biti zatvoren.

Jednodnevne ulaznice mogu se kupiti po ceni od 2.990 dinara, dostupne su na festivalskim kapijama, na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.