AAA

SCENA | 12.11.2022 13:05 > 12.11 14:41

Počeo novembarski EXIT No Sleep festival u Beogradu (VIDEO)


Prošle noći u Beogradu je počeo spektakl elektronske muzike EXIT No Sleep, koji se održava na devet lokacija, a trajaće do nedelje u podne.

Na početku festivala, sinoć u Hangaru, na bini dekorisanoj poznatom zelenom sovom nastupila je mlada Novosadjanka Katalina impresivnim i emotivnim nastupom.

Podijum je zatim preuzela Kiki Solvej iz Holandije koja je podigla "temperaturu", ali i telefone na kojima je u vidu kratkih videa ovekovečen njen nastup.

Sala Hangara je bila popunjena nekoliko minuta pre početka seta umetnika kontroverznog imena Partiboi69 i još "ludjeg šoua" koji je napravio čim se dohvatio miksete.

Oni koji su ranije došli i čuvali svoja mesta u prvim redovima nisu se pokajali jer je simbol australijskog andergraunda svojim oldskul ritmom u kombinaciji sa sintisajzerskim semplovima i provokativnim stihovima prodrmao Hangar.

Nakon ikoničnog vidžejinga i laserske predstave uz tvrde zvuke Australijanca, No Sleep je omogućio publici da djuska uz live set Reiniera Zonevelda, jednog od najtraženijih tehno producenata i DJ-eva nove generacije.
Beogradskim klubom Drugstore prve festivalske večeri odjekivao je rap, trap, drill i r’n’b, koji donose Grše, Banfica, Kali, La Crl x Louis x Libede x Sele, Thicc Boi i Sara.

Ovi mladi domaći i regionalni izvođači uveliko broje milionske preglede na striming platformama i pune klubove širom regiona.Večeras će na festivalskim scenama nastupiti superzvezda Amelie Lens, španska predstavnica andergraunda Indira Paganotto, berlinski i Detroit techno zvuk doneće  Koboyo, a programu će se pridružiti i splitski DJ Jock i  sarajevski DJ Edib D. 

Program će večeras trajati od 22 sata do 4 ujutru, nakon čega će u 6 sati tradicionalno početi prvi festivalski after, nezaobilazni deo No Sleep festivala.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.