AAA

SCENA | 26.05.2017 23:40 > 27.05 10:40

Sahranjen Kris Kornel (VIDEO)


Poznati muzičari i glumci oprostili su se danas od pevača Saundgardena Krisa Kornela koji je preminuo prošle nedelje u 53. godini.

Govore su održali gitarista Tom Morelo iz Rejdž agenst d mašin (Rage Against the Machine) i Audioslejva (Audioslave) u kojem je saradjivao s Kornelom. Govorio je takodje glumac Džoš Brolin, dok je Čester Benington iz Linkin parka otpevao pesmu "Hallelujah", preneo je Asošijeitd pres.

Na komemoraciji i sahrani su prisustvovali Džejms Hetfild i Lars Ulrih iz Metalike (Metallica), Dejv Grol iz Fu fajtersa (Foo Fighters), Peri Farel i Dejv Navaro iz Džejns adikšn (Jane's Addiction), kao i Kortni Lav i Farel Vilijams i nil Rodžers iz grupe Čik (Chick).

Medju mnoštvom poznatih, na oproštaju od Kornela su bili i njegovi saradnici iz Saundgardena Met Kameron i Kim Tajil, kao i Kornelova supruga i deca.

Na sahrani su bili i glumac Bred Pit i Kristijan Bejl.

Komemoracija je počela jednom od skorašnjih Kornelovih pesama "The Promise", a ožalošćeni su na sahranu krenuli uz pesmu "Al Night Things" Kornelove grupe Templ of d dog (Temple of the Dog).

Sudski patolozi saopštili su da je Kornel izvršio samoubistvo vešanjem. Kornel je 18. maja pronadjen u nesvesnom stanju u hotelskoj sobi, a lokalna policija je odmah otvorila istragu o mogućem samoubistvo pošto je muzičar imao povez oko vrata.KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.