AAA

SCENA | 13.06.2017 13:40

Beogradski letnji festival od 23. juna do 23. jula (VIDEO)

Beogradski letnji festival (Belef) počeće 23. juna i tokom mesec dana publika će na različitim lokacijama u gradu moći da poseti brojne koncerte za decu i odrasle, predstave, izložbe i modnu reviju, rečeno je prilikom predstavljanja programa festivala.

Kako je najavljeno danas na konferenciji za novinare, 26. Belef otvoriće koncert Sanje Ilić i "Balkanike" u Studentskom Kulturnom centru Beograd.

Umetnički direktor Belef-a Aleksandar Ilić kazao je da je ovogodišnji festival drugačiji zbog raznolikosti programa i izdvojio predstavu "Nušić triptih" gde će publika moći, kako  kazao, "prvi put da vidi Nušića u plesnoj formi".

"Imaćemo i performans 'Snežana i sedam smrtnih grehova' koji će trajati sedam dana u Studentskom kulturnom centru", rekao je Ilić.

On je istakao da će ove godine biti i programa za decu koji će biti besplatni.

Ambasadorka Indije u Srbiji Narinder Čauhan rekla je da će se ta zemlja predstaviti predstavom "Tamo gde senke nestaju".

"Tako ćemo obeležiti sedam decenija prijateljstva izmedju Indije i nekadašnje Jugoslavije", kazala je Gak.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kazao je da ovogodišnji festival ima bogat program jer je grad, kako je kazao, "uložio 30 odsto više novca nego prošle godine".

Festival će se zatvorii koncertom "Bajage i instruktora" povodom čega je muzičar Momčilo Bajagić Bajaga najavio drugačiji koncert u Studentskom kulturnom centru.

Svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti u Turističkoj organizaciji Beograda i Studentkom kulturnom centru.

Cene ulaznica različite su, u zavisnosti od programa, dok će za neke programe biti besplatne.

Beogradski letnji festival organizuje Centar beogradskih festivala (Cebef) u saradnji sa gradom Beogradom.

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.