AAA

SCENA | 16.06.2017 12:45 > 16.06 12:50

Džej Zi u Kući slavnih tekstopisaca, Obama ga predstavio


Američki reper Džej Zi ušao je ove godine u Kuću slavnih tekstopisaca (Songwriters Hall of Fame).

Džej Zija, koji nije prisustvovao sinoćnoj ceremoniji pošto uskoro očekuje blizance, sa suprugom takodje pevačicom Bijonse predstavio je bivši američki predsednik i jedan od njegovoj starih fanova Barak Obama.

Obama je govoreći o Džej Ziju, čije je pravo ime Šon Karter, rekao da izmedju njega i njujorškog repera ima sličnosti.

"Niko od ljudi koje smo sretali u mladosti nije mogao ni da pretpostavi da ćemo biti tu gde smo danas", rekao je Obama u video poruci.

Obama je naveo i da obojica imaju ćerke, mada će se to promeniti kada Džej uskoro dobije sinove, da su obojica odrastali bez oca, kao i da i jedan i drugi imaju žene "koje su daleko popularnije od njih".

Bivši američki predsednik je rekao i da su se numere Džej Zija, prvog repera koji je ušao u Kuću slavnih autora pesama, u Ovalnoj sobi Bele kuće jedino do sada slušale za vreme njegovo mandata.

Džej Zi, koji inače nije mnogo aktivan na Tviteru, u vreme dogadjaja objavio je više tvitova u kojima je zahvalio muzičarima koji su ga inspirisali.

U Kuću slavnih ove godine su ušli i Kenet Edmonds, Maks Martin, Džimi Džem i Teri Luis, Robert Lam i Beri Gordi.

Autori pesama ispunjavaju uslov za ulazak u Kuću slavnih ako su tokom poslednjih 20 godina pisali tekstove za muzičke hitove.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.