AAA

SCENA | 14.07.2017 07:40 > 14.07 08:48

Njumen otvorio Sea Dance festival, Fetboj Slim večeras na Jazu

Planetarno popularna engleska soul zvezda Džon Njumen nastupio je noćas na prvoj večeri četvrtog izdanja muzičkog festivala Si dens (Sea Dance), na plaži Jaz kod Budve. Neposredno uoči njegovog nastupa organizatori su priredili šou nad vodom, gde su se uz pomoć pirotehnike i svetlosti ocrtavale apstraktne figure i gradjevine a na kraju se pojavila poruka: "Dobrodošli na Leto ljubavi, dobrodošli na Si dens".

Njumen, koji je u Budvu stigao jutro uoči početka festivala, nastup je počeo nekim od najvećih hitova: "You’re Gonna Live Forever in Me" i "Give Me Your Love",  tokom kojih je pevanje refrena prepustio publici, koja ga nije izneverila.

Nastup DJ zvezde vodećih svetskih festivala Fetboj Slima (Fatboy Slim) obeležiće drugo veče festivala. Publika će imati priliku da uživa u putovanju kroz muzički vrtlog koji čine fank, haus, tehno, elektro, hip-hop i rokenrol stopljeni u jedinstveni, energični nastup Fetboj Slima.

Izvorni duh Ibice na Si Dens festivalu večeras će doneti jedan od najpoznatijih svetskih klubova Spejs Ibica (Space Ibiza), koji dovodi zvezde Afterlajf (Afterlife) žurki, popularni italijanski duo Mind Against, a pridružiće im se i rezident kluba, španski DJ Skvajer (Squire).

Ovogodišnje, četvrto izdanje Si Dens festivala, svoje kapije zatvoriće 15. jula.

Na prostoru plaže Jaz postavljeni su šatori za posetioce festivala iz gotovo 30 zemalja.

Naredne godine Si Dens festival će biti održan u novom terminu, posle 25. avgusta, najavili su organizatori.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.