AAA

SCENA | 29.04.2018 23:40 > 30.04 10:58

Održan koncert Nine Žižić u Budvi, počele 'Karnevalske majske večeri'


U Budvi je sinoć, ispred hotela "Mažestik", održan koncert Nine Žižić kojim su zvanično počele "Karnevalske majske večeri".

Nina Žižić je agenciji Beta rekla da učestvuje prvi put, i da je zbog toga "nervozna, ali u pozitivnom smislu".

"Iznenadjena sam i binom i svim tim reflektorima, ali mi je svakako drago, tu je mnogo mojih prijatelja i veoma je pozitivna atmosfera", istakla je Žižić.

Ona je organizaciju manifestacije ocenila "čistom desetkom".

"Već kada sam prilazila, bila sam iznenadjena svom tom pompom i glamurom, nisam to očekivala, tako da sam oduševljena", kazala je Žižić.

Kako je istakla, bez obzira da li je sluša stalna pubilka ili turisti koji su tek došli u Budvu, misli da ne može mnogo da pogreši u odabiru pesama, "jer je zbog toga publika i voli".

Direktor hotela "Mažestik" Aleksandar Čejović rekao je da je ideja bila da taj deo "Karnevalskih majskih večeri" bude poklon Budvi i njenim gradjanima uz podršku Turističke organizacije Budve (TOB), sa kojom, kako je istakao, imaju izuzetnu saradnju.

"Mi ćemo se svakako potruditi da budemo dobri domaćini kao i uvek, i mislim da će svi koji se zadese u Budvi imati šta da vide i da čuju", rekao je on.

Čejović je kazao da je povećan broj turista već krajem aprila i da je hotel pun, ali da je spremno dočekao goste.

Manifestacija će trajati do 6. maja, sa više od 50 karnevalskih grupa iz raznih zemalja, sa oko 1.200 učesnika.

Karnevalske majske večeri organizuju Turistička organizacija Budve, Opština Budva, nevladina organizacija (NVO) "Feštadjuni" u saradnji sa Kulturnim centrom "Stara Budva" i hotelom "Mažestik".

CELOKUPNI VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.