AAA

SCENA | 18.05.2018 13:55 > 18.05 16:15

Sea Dance festival u Buljaricama od 30. avgusta do 1. septembra (VIDEO)

Ovogodišnji, peti po redu Sea Dance festival, biće održan u Buljaricama od 30. avgusta do 1. septembra, saopštili su danas organizatori, obećavši sjajan program.

Osnivač EXIT-a i Sea Dance festivala Dušan Kovačević rekao je na današnjoj konferenciji za novinare u Budvi da je zadovoljan što se festival premešta sa plaže Jaz na plažu Buljarice, i što Sea Dance ove godine postaje festival za sebe.

"Već sada mogu da najavim da ćemo uskoro objaviti učesnike. Na žalost, strogi ugovori nam ne dozvoljavaju da danas otkrijem neke od imena, ali vrlo brzo, nadam se, sledeće sedmice, u narednih deset dana, objavljujemo jedno od najvećih svetskih imena i najveće do sada ime koje je bilo na Sea Dance i koje će doći", rekao je Kovačević.

"Imaćemo do sada najjači program i najjači Sea Dance", dodao je.

Rekao je da se očekuje još veći broj posetilaca, a da će prodaja karata za ovaj peti, jubilarni festival početi naredne srede.

Govoreći o promeni mesta festivala, Kovačević je rekao da je "nakon svih porodjajnih muka", ovaj festival "konačno prohodao".

Kovačević je objasnio da je Sea Dance ranije bio vezan za EXIT, a da ove godine postaje festival za sebe, te da će učiniti sve da bude "jedan od najznačajnijih brendova Crne Gore".

U proteklih četiri godine Sea Dance je okupio preko 332.000 posetilaca iz oko 50 zemalja, i ugostio više od 100 najpopularnijih svetskih muzičkih zvezda.

Predsednik Opštine Budva Dragan Krapović izrazio je uverenje da je problem s mestom održavanja rešen, te da će posetioci uživati u zvucima svetskih izvodjača.

Ministar održivog razvoja i turizma Crne Gore Pavle Radulović rekao je da je zadovoljan što je lokacija promenjena i izrazio uverenje da će sva logistika završiti svoj posao onako kako se očekuje, te da će se dogoditi "spektakl kakav očekujemo".


KOMPLETAN VIDEO MATERIJAL MOŽETE PREUZETI OVDE

BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.