AAA

SPORT | 19.02.2019 13:00 > 19.02 13:00

Španović želi dobar rezultat na mitingu u Beogradu

Srpska atletičarka Ivana Španović rekla je danas da je srećna što se posle teške povrede brzo vratila na stazu i da se nada da će na predstojećem takmičenju u Beogradu ostvariti najbolji rezultat sezone.
 
"Ovu sezonu doživljavam na potpuno drugačiji način. Pre svega sam srećna što sam se posle teške povrede vratila tako brzo na stazu. Uživam u takmičenjima i pripremama za Evropsko prvenstvo. Nadam se da ću sutra u Beogradu uz podršku porodice, prijatelja i ljubitelja atletike doskočiti i do najboljeg rezultata ove sezone", rekla je Španović, navodi se u saopštenju.

Četvrti medjunarodni atletski miting "Serbian open" održaće se u sredu od 17 časova u Beogradu, u atletskoj hali na Banjici.

Španović je najbolji rezultat u dosadašnjem delu sezone ostvarila na atletskom mitingu u Birmingemu, gde je pobedila sa 6,78 metara.

Njen trener Goran Obradović rekao je da je takmičenje u Beogradu poslednja provera pred Evropsko prvenstvo.

"S obzirom da Ivana obožava da skače pred domaćom publikom iskoristićemo atmosferu da napravi što bolji rezultat kako bi sa što većim samopouzdanjem otišla u Glazgov", dodao je Obradović.

Evropsko dvoransko prvenstvo održaće se od 1. do 3. marta u Glazgovu.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.