AAA

SPORT | 11.08.2017 23:10 > 12.08 12:04

Španović: Rešenost da budem najbolja je samo jača

Srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je danas da je njena rešenost da bude najbolja na svetu samo jača posle peha na Svetskom prvenstvu.

"Takmičenje je gotovo, ali moja rešenost da budem najbolja na svetu je samo jača. Hvala svima na porukama podrške i ljubavi", napisala je Španovićeva na društvenim mrežama.

Ivana Španović je bila četvrta u finalu skoka u dalj na svetskom šampionatu u Londonu, a njen poslednji skok je izazvao kontroverze.

Rezultat je pokazao da je u šestoj seriji imala rezultat 6,91 metar, iako je delovalo kao da je skočila dalje, ali je papir sa brojem na ledjima dotakao pesak.

Uložena je žalba na taj skok, ali je odbijena.
Odbijena žalba Ivane Španović

Žalba srpske Atletičarke Ivane Španović na poslednji skok odbijena je večeras, saopštio je Atletski savez Srbije (ASS).

Predstavnici ASS uložili su žalbu na izmeren poslednji skok Španovićeve finalu Svetskog prvenstva u Londonu, ali su je organizatori odbili.

Njen šesti skok bio je duži od sedam metara, ali je njen broj zakačio pesak, pa je to uzeto kao dužina skoka, te je zato ostala bez medalje.

Amerikanka Britni Ris osvojila je zlatnu medalju sa 7,02 metara, druga je Ruskinja Darija Klišina sa skokom od 7,00, a trećeplasirana je Tijana Bartoleti sa rezultatom od 6,97 metara.

Španovićeva je zauzela četvrto mesto sa rezultatom od 6,92 metara u drugoj seriji.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.