AAA

SPORT | 23.11.2018 19:20 > 23.11 19:33

U21: Srbija u grupi sa Nemačkom, Danskom i Austrijom. Djorović zadovoljan žrebom

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije igraće na Evropskom prvenstvu 2019. u Grupi B sa selekcijama Nemačke, Danske i Austrije, odlučeno je danas žrebom u Bolonji.

U Grupi A će igrati selekcije Italije, Španije, Poljske i Belgije, dok su u Grupu C smeštene reprezentacije Engleske, Francuske, Rumunije i Hrvatske.

Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine biće održano od 16. do 30.juna 2019. u Italiji i San Marinu.

Prvenstvo Evrope igraće se u Trstu, Udinama, Redjo Emiliji, Ćezeni, Bolonji i San Marinu.
Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Goran Djorović rekao je danas da je zadovoljan žrebom za Evropsko prvenstvo i dodao da njegova ekipa kvalitet mora da pokaže na terenu.

"Možemo da budemo zadovoljni. Ovde se nalaze najbolje mlade reprezentacije u Evropi, a svoj kvalitet moramo da pokažemo na terenu", rekao je Djorović, prenosi Fudbalski savez Srbije.

"Poznajemo Austriju iz naše kvalifikacione grupe, o Nemcima nema potrebe da se priča, a upoznaćemo se i sa Danskom", rekao je Djorović.

"Na ovom nivou sve selekcije imaju ambicije i svi kreću, uslovno rečeno, od nule. Ja verujem u našu selekciju, važno je da svi igrači budu zdravi i spremni a mi ćemo polako početi da radimo ono što nam je u planu do leta. Uglavnom, ponoviću da možemo da budemo zadovoljni grupom", dodao je selektor Srbije.KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.