AAA

SPORT | 10.04.2020 14:25 > 10.04 14:25

Ben: Mnogo mi nedostaje fudbal

Fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben rekao je da mu mnogo nedostaje fudbal i istakao da se nada da će se sezona uskoro nastaviti.

"Meni ova situacija izgleda kao da se fudbal prekinuo na jednu godinu. Mnogo mi nedostaje sam fudbal, da budem dole na terenu, da postižem golove, kao i da ih proslavljam sa svojim saigračima, a naročito sa navijačima. Nije lak momenat za nas igrače, ali ja se nadam da ćemo uskoro sve nastaviti", rekao je Ben za klupski sajt.

"Teško je, jer smo navikli da treniramo svaki dan, da igramo utakmice na svakih sedam ili tri dana, a sada je već treća nedelja kako ne igramo fudbal. Moramo da se fokusiramo na to da se dobro spremimo na nastavak koji nas ubrzo očekuje", dodao je on.

Ben je naveo da igrači dobijaju program po kojem treniraju, ali je istakao da "trening nije lak kada ga radiš sam".

"Individualni treninzi su teški, mnogo je lakše kada se trenira sa celim timom, ali pokušavamo da se što bolje pripremimo, a to je jako važno. Za mene je veoma bitno da naporno radim i da budem spreman, zato što u ovom momentu ne znamo kada će se prvenstvo nastaviti. Za nas igrače je upravo zbog toga bitno da smo u što boljoj fizičkoj pripremi", rekao je on.  

Ben je istakao i da mu je drago što je ostao u Beogradu s porodicom.

"To bila bolja opcija za nas, nego da odemo u Francusku jer je tamo jako loša situacija", rekao je on i dodao da najviše vremena provodi igrajući se sa decom.

Na kraju je imao poruku i za navijače Zvezde.

"Želim pre svega da zahvalim svim zvezdašima što su uvek bili uz nas. Trenutno je najvažnije da ostanu kod kuće. Veoma je bitno da budemo bezbedni jer možemo izgubiti mnogo. Potrebni su nam kada se sve ovo nastavi, bez njih mi nismo ista ekipa, i verujem da ćemo se svi zajedno radovati novim uspesima", rekao je El Fardu Ben.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.