AAA

SPORT | 28.05.2020 13:45 > 28.05 13:45

Nenad Lalatović produžio ugovor sa Vojvodinom

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović produžio je danas ugovor sa tim klubom do juna 2021. godine.

"Bez obzira na odredjene spekulacije, produženje saradnje sa Nenadom Lalatovićem nikada nije dolazilo u pitanje. Klub je zadovoljan načinom njegovog rada, o čemu najbolje svedoče rezultati, tako da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo", rekao je predsednik kluba Vojislav Gajić.

U prethodnih godinu dana, kako je rekao, mnoge stvari su se pomerile unapred, "a u budućnosti ćemo svi zajedno morati da radimo još više".

"Prošle godine, prioritet nam je bio rezultat u prvenstvu, a naredne sezone ćemo, pored toga, za cilj imati i da afirmišemo mlade momke iz naše omladinske škole, kao i da pokušamo da se plasiramo u grupnu fazu Lige Evrope", dodao je on, prenosi klub.

Ipak, sav fokus Vojvodine trenutno je orijentisan isključivo ka preostalim mečevima u tekućoj sezoni.

"Krećemo u napad na zvanje vicešampiona i plasman u finale Kupa, za šta mislim da je realno ostvarivo, uzimajući u obzir kvalitet rada na čelu sa Lalatovićem", rekao je Gajić.

Kako je istakao, Vojvodina će sledeće sezone ići "u pohod na trofeje".

"Klub funkcioniše jedinstveno i zbog toga sam veoma srećan. Direktor kluba nam nesebično pomaže, a dobru komunikaciju imamo i sa Gradom Novim Sadom, tako da se stvorila jedna dobra klima unutar kluba", kazao je on.

Predsednik Vojvodine je naveo da i dalje ima veliki entuzijazam i želju da klub učini još uspešnijim nego što je danas.

"Imam veliku motivaciju za nastavak svog rada, što je izuzetno bitno za svakoga, bez obzira na to kojom vrstom posla se bavi. Izmedju nas u klubu se stvorila odlična hemija, a nosilac svega toga je Lalatović i rezultat koji je ostvario", rekao je Gajić.

"Ugovor sa njim je produžen na još godinu dana, ali i te kako postoji naša obostrana otvorenost za još dužu saradnju. Vojvodina je veliki klub, a Lalatović je veliki trener i to ćemo demonstrirati i dalje", poručio je predsednik Vojvodine.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.