AAA

SPORT | 03.03.2021 21:05 > 03.03 21:05

Stojković: Želim da Srbija dominira, verujem da ćemo igrati na SP

Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je večeras da veruje da će se njegova ekipa plasirati na Svetsko prvenstvo i dodao da će biti iznenadjenja na spisku koji će objaviti u petak.

"Da ne verujem (u plasman na Svetsko prvenstvo), ne bih se prihvatio posla... Imamo potencijal, ove kvalifikacije će biti veliki izazov, a ja verujem da možemo. Neće biti lako, nikada nije lako. Teški protivnici u grupi, ali se moramo koncentrisati na sebe, da napravimo zdravu grupu koja će moći da odgovori izazovu", rekao je Stojković za Radio-televiziju Srbije.
On je naveo da je na njemu da reši probleme i istakao da želi da njegova ekipa igra lep fudbal koji će se svima svideti.

"Tražim i volim da moja ekipa dominira, da diktira tempo. Da se, od početka do kraja utakmice, mi pitamo. Uvek sam fokusiran na svoj tim, ne na protivnika", rekao je Stojković.

On je naveo da već ima ideju na koga može da računa, a priznao je da će možda biti iznenadjenja u petak, kada bude saopštio spisak igrača.

"Spisak, imam ga i u glavi i na papiru. Ne znam kako će javnost da to vidi, ali recimo da će biti nekih iznenadjenja", najavio je Stojković.

Stojković je oformio stručni štab, veruje da je izabrao "dobre ljude, koji dobro poznaju fudbal i koji će biti od koristi".

"Cilj je odlazak na Svetsko prvenstvo. Mene samo to zanima, verujem i javnost. Učinićemo sve da dodjemo do tog cilja. Neće biti lako, ali verujem da možemo", zaključio je Stojković.

Stojković je potpisao ugovor na tri godine, tačnije do kraja kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.