AAA

SPORT | 17.01.2022 21:00 > 17.01 21:10

Milorad Vučelić još pet godina na čelu Partizana

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić i u narednih pet godina biće na čelu kluba, odlučeno je večeras na Skupštini Fudbalskog kluba Partizan.

Delegati Skupštine, u skladu sa izbornim procesom, izjašnjavali su se o izboru svih rukovodećih organa za naredni petogodišnji mandat.
Izabran je i novi Upravni odbor, u kome su izmedju ostalih, direktor KBC "Dragiša Mišović" Vladimir Djukić, legenda kluba Goran Pandurović, kao i Veljko Mihailović, sponzor kluba.

Miloš Vazura je dobio novi petogodišnji mandat na mestu generalnog direktora kluba.

Članovi Skupštine izglasali su nov sastav Nadzornog odbora na čelu sa advokatom Veljkom Delibašićem, potpredsednikom Advokatske komore Srbije.

Na čelu Pravne komisije kluba je ugledni advokat Dragan Palibrk, u Komisiji za veterane su fudbalske legende Nebojša Uške Vučićević, Miroslav Vulićević i Aca Trifunović, a u Komisiji za marketing Predrag Vujović, Predrag Popović Pop i Marko Pavlović.

Na početku sednice, članovi Skupštine, Nadzornog i Upravnog odbora FK Partizan minutom ćutanja odali su počast Momčilu Vukotiću, Milošu Kostiću i drugim preminulim članovima Kluba.

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić i Skupština kluba uputili su podršku teniseru Novaku Djokoviću.

"Želimo Novaku Djokoviću nove sportske pobede, uspehe i podvige, na ponos i radost Srbije i svih njegovih navijača u svetu", navedeno je na današnjoj Skupštini crno-belih.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.