AAA

PREGLED-OMS | 21.04.2017 16:20 > 21.04 16:48

Voždovac spreman za duel sa Radničkim iz Niša


Šef stručnog štaba Ilija Stolica je rekao da je radostan zbog predstojećeg duela sa Radničkim iz Niša dodajući da je njegova ekipa spremna i da nema povredjenih.

"Spremni smo i što se zdravstvenog biltena tiče svi su u pogonu. Ekipa je orna i osvežena i mislim da je ovo prava plej of utakmica u kojoj treba da pokažemo kako želimo da završimo prvenstvo", nastavio je Ilija Stolica.

On navodi da poštuje ekipu Radničkog jer je to klub sa velikom tradicijom. "Izuzetno cenim i stručni štab i njihovog trenera. Igrački kadar je fenomenalan. Klub pretenduje i na Evropu. Sve ljubitelje fudbala očekuje jedan zanimljiv i kvalitetan fudbal", ocenio je šef stručnog štaba Voždovca.

Vezni igrač Nemanja Nikolić kaže da je spreman za meč.

"Igramo protiv ekipe koja ima slične ambicije kao i mi. Utakmica će biti podjednako teška za obe ekipe, bez obzira što se igra u Nišu. Mi imamo svoje ambicije i svoj plan. Znamo šta želimo da ostvarimo ove sezone. Pružićemo svoj maksimum i kao u svakoj utakmici idemo na tri boda. Znamo da Radnički ima dobrog trenera i pojedince na terenu, takođe i sličnu filozofiju igre i rada kao i mi. Analizirali smo ih dobro i ulazimo sa velikim respektom", izjavio je Nikolić.


Ovaj tekst nije proizvod Agencije Beta i ona ne odgovara za navode u njemu.
(Kraj OMS poruke)


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.