AAA

SPORT | 19.06.2017 12:50 > 19.06 14:17

Djukić: Respektujemo Budućnost

Trener fudbalera Partizana Miroslav Djukić zadovoljan je današnjim žrebom za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, u kom će se crno-beli sastati sa Budućnosti iz Podgorice.

"Respektujemo Budućnost. Znamo da je to dobra ekipa. S naših prostora nema lakih protivnika. Spremamo se maksimalno angažovano sa željom da prodjemo u naredni krug. Znamo da će biti teško, jer je to šampion Crne Gore", rekao je Djukić novinarima na Zlatiboru.

Partizan će prvu utakmicu igrati kao domaćin, 11 ili 12. jula, a revanš je sedam dana kasnije u Podgorici.

Upitan da li je priželjkivao nekog drugog protivnika, Djukić je rekao da su sve ekipe na žrebu šampionske i da nema lakih protivnika.

"Nisam imao želju... Sve su tu šampioni, svako od njih je ozbiljan i težak. Najbitnije je da mi budemo ono što treba. Verujem u moju ekipu, koja mora sve ozbiljno da shvati, jer su svi protivnici teški", rekao je on.

Pomoćni trener Partizana i nekadašnji reprezentativa Crne Gore Andrija Delibašić rekao je da je priželjkivao neku ekipu iz regiona.

"Priželjkivao sam da bude neko iz regiona, najviše zbog puta, a i kroz priču sam pomenuo Budućnost pre par dana. Pozitivan ishod žreba za nas kratak put, dobra podloga na stadionu Pod Goricom, jedna od najboljih u regionu, mislim da smo kvalitetniji protivnik, a imamo i mnogo navijača u Crnoj Gori. Skautiraćemo protivnika u narednih nekoliko dana, ali mislim da imamo više kvaliteta i iskustva igranja u Evropi", rekao je Delibašić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.