AAA

SPORT | 27.12.2018 20:40

KK Partizan promovisao kalendar za 2019.


Košarkaški klub Partizan promovisao je večeras kalendar za 2019. godinu, a predsednik crno-belih Ostoja Mijailović je naveo da se nada da će klub naredne godine imati sve manje problema i da će se misliti iskuljučivo na budućnost.

"Kada se prisetim trenutka kad sam prošle godine sa ovog mesta govorio, mogu da kažem da sam bio ogorčen, bio sam jako tužan zbog stvari koje su se dešavale u Partizanu... Mogu da kažem da danas ima sve manje problema u Partizanu", rekao je Mijailović.

"Nadam da će sledeće godine, kada budem pričao s ovog mesta, biti još manje problema i da ćemo misliti na budućnost, da će prošlost ostati iza nas, da će ostati prošlost u smislu nekih problema koji su nam se dešavali", dodao je on.

On je zahvalio igračima za koje je naveo da su vredni, pošteni i dobri momci, kao i treneru Andrei Trinkijeriju.

"Hvala im što se bore za naše rezultate. Moramo da verujemo u njih", rekao je prvi čovek Partizana.

On je podsetio da je Partizan ove godine, posle 25 godina, posetio legendarni trener Željko Obradović.

"Želim da svi pozdravite Dragana Kićanovića koji je takodje posle 25 godina prvi put ušao u Partizan", rekao je Mijailović nakon čega je usledio veliki aplauz.

"Sa nama su večeras i ostale legende... Nama puno znači kada takvi ljudi, koji su gradili istoriju Partizana, dodju u klub. To znači da je posao koji mi radimo dobar", dodao je on.

Večerašnjoj promociji kalendara KK Partizan prisustvovali su, izmedju ostalih, Dragan Kićanović, Predrag Danilović, Miloš Vujanić, Slavića Koprivica...

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.