AAA

SPORT | 07.06.2019 15:35 > 07.06 15:35

Partizan se od naredne sezone seli u Arenu

Košarkaši Partizana od naredne sezone će svoje svoje mečeve igrati u beogradskoj "Štark areni", saopšteno je danas.  

Ugovor o saradnji potpisali su Ostoja Mijailović i Goran Grbović i njime je predvidjeno da crno-beli narednih pet sezona budu domaćini u Beogradskoj areni.

"Današnji dan predstavlja veliki korak napred za nas kao klub, jer ćemo na raspolaganju imati najmoderniju infrastrukturu koja postoji u našoj zemlji. Organizovanjem utakmica u Areni, obezbedjujemo našim navijačima uslove koji postoje u najboljim evropskim dvoranama", rekao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

On je naveo da će Arena omogućiti i marketing timu Partizana da uvede novine kada je u pitanju prodaja karata, kategorije poput porodičnih karata i luksuznih paketa loža za kompanije.

Kako je dodao, Partizan će u narednih pet godina imati "ekskluzivno pravo na raspolaganje terminima u maloj sali", koja pruža izvanredne uslove za trening.

"Na ovaj način pokazali smo da smo, nakon finansijske stabilizacije kluba i postavljanje procesa, spremni za korak dalje i da smo u stanju da obezbedimo uslove za organizaciju utakmica na najvišem nivou takmičenja u Evropi. Svima je poznato da je klub platio mnogo kazni u prethodnom periodu i da to predstavlja veliki teret za budžet kluba. Ovim potezom, smo rešili taj problem i ujedno obezbedili uslove da bezbednost za sve one koji žele da gledaju utakmice Partizana bude na najvišem nivou", rekao je Mijailović.

"Nadamo se da ćemo svojim potezima, potezima poput ovog, uspeti da obezbedimo učešće u najkvalitetnijem takmičenju na starom kontinentu", zaključio je predsednik crno-belih.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.