AAA

SPORT | 03.07.2019 12:10 > 03.07 12:10

Djordjević: Kalinić je razumeo, ali to neka ostane izmedju nas

Selektor Aleksandar Djordjević rekao je danas da je u razgovoru sa Nikolom Kalinićem naišao na razumevanje i pojasnio zašto krilnog centra nema na skraćenom spisku igrača za pripreme pred Svetsko prvenstvo u Kini.

"Svi igrači znaju zašto ih nema, ali dozvolite da to ostane izmedju nas. Razgovarao sam sa Kalinićem u ponedeljak i on je reagovao izuzetno zrelo i pozitivno. Razumeo je i shvatio priču zašto ga sada nema. Medjutim, njegovo nastupanje u reprezentaciji nije završeno, u budućnosti kao i do sada zavisi od forme, terena, rezultata, ponašanja", rekao je Djordjević ua "Sportski žurnal".

Djordjević je u ponedeljak objavio spisak od 18 igrača koji konkurišu za tim koji će se takmičiti na Svetskom prvenstvu u Kini, a na njemu su i trojica koji u prethodnoj sezoni nisu mnogo nastupali u svojim timovima. To su Milan Mačvan, Ognjen Kuzmić i Dejan Todorović.

"Oni će biti sa nama na pripremama kako bi se što pre nakon povreda vratili u formu, što će im itekako značiti, kako za igre u klubu, tako i u reprezentaciji", rekao je Djordjević.

Pripreme reprezentacije za Svetsko prvenstvo počeće 18. jula.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.