AAA

SPORT | 27.11.2019 18:10 > 27.11 18:10

Kokoškov: Najbitnije je da svi budu zdravi

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov rekao je danas da je najbitnije da svi igrači budu zdravi i spremno dočekaju kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre idu'e godine u Beogradu.

"Želim našim igračima da budu zdravi, da imaju uspešne sezone sa svojim timovima, a onda da sakupimo sve najbolje što košarka u zemlji Srbiji ima i da ispunimo očekivanja ljubitelja košarke da se nacionalni tim kvalifikuje na Olimpijske igre u Tokiju", rekao je Kokoškov posle današnjeg žreba.

Srbija će u Beogradskoj areni od 23. do 28. juna naredne godine igrati protiv Dominikanske Republike i Novog Zelanda, a potom će se ukrstiti sa grupom u kojoj su Portoriko, Italija i Senegal.

"Poštujemo sve naše protivnike koji će biti na kvalifikacionom turniru u Beogradu, ali se ne plašimo nikog. Nećemo biti naivni da nekog potcenimo. Pristup svakoj utakmici će biti maksimalan, jer se radi o eleminacionom sistemu takmičenja gde se jedan loš dan i jedna loša utakmica kažnjavaju. Sa nekim od ovih timova smo igrali prošlog leta i imali pozitivne rezultate, ali, ponavljam, naš fokus će biti na nama samima. Mi kontrolišemo našu pripremu za predstojeće leto", rekao je Kokoškov.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.