AAA

SPORT | 19.11.2020 15:10 > 19.11 15:55

Organizatori zadovoljni ABA2 turnirom na Zlatiboru (VIDEO)


Organizatori prvog ovosezonskog turnira druge ABA lige istakli su da je takmičenje prošlo "više nego uspešno", a sportski direktor Milija Vojnović je zahvalio svima.

"Odličnom saradnjom svih učesnika u organizaciji ovog turnira, svakako je u svet otišla veoma pozitivna slika o Zlatiboru i ABA ligi jer nije bilo lako organizovati takmičenje u ovako teškim uslovima s obzirom da smo svi opterećeni pandemijom i da moraju da se poštuju strogi protokoli", izjavio je Vojnović.
Poštovanje postavljenih protokola u potpunosti je ispoštovano i ovim turnirom je dat primer kako se mogu održavati sportska takmičenja u uslovima svetske pandemije korona virusa, navodi se u saopštenju.

Sportski direktor ABA lige nije mogao da obeća, ali je rekao da ozbiljno razmišljaju da Zlatibor opet bude domaćin jednog od predstojećih turnira, kao i same završnice u kojoj će se igrati plej-of i plej-aut, naglašavajući da su se organizatori pokazali kao odlični domaćini i da zbog toga zaslužuju poverenje čelnika i ekipa ABA lige.

Sve utakmice igrane su u hali Turističko-rekreativnog kompleksa na Zlatiboru, koja je renovirana zahvaljujući opštini Čajetina koja je finansirala kompletnu obnovu, i tako doprinela da se na Zlatiboru održi jedno ovakvo značajno sportsko takmičenje.

Direktor Turističko-rekreativnog kompleksa na Zlatiboru Nikola Novaković izjavio je da su on i svi njegovi saradnici izuzetno ponosni što su posle 24 odigrane utakmice položili ovaj prvi test.

"Definitivno smo dokazali da je 'balon-sistem', što se ABA2 lige tiče, a verujem i prve ABA lige, pravo rešenje. Iskreno se nadam da se u martu ponovo vidimo sa ovim ekipama na Zlatiboru", naveo je Novaković.

Pomoćnik predsednika opštine Marija Jeremić zahvalila je na podršci u organizaciji turnira čelnicima ABA lige, ali i svim zaposlenima u Turističko-rekreativnom kompleksu Zlatibor, Sportskom centru Čajetina, Turističkoj organizaciji Zlatibor, JP "Gold gondola" Zlatibor i Zdravstvenom centru Užice.


BETA TV

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.