AAA

SPORT | 03.10.2022 19:30 > 03.10 19:36

Predsednik VK Partizan: Osvajanjem titule smo stavili tačku na jednu od najuspešnijih godina kluba

Predsednik Veslačkog kluba Partizan Ivan Brajtigam izjavio je danas povodom osvajanja titule državnog prvaka da je Partizan "osvajanjem titule stavio tačku na jednu od najuspešnijih godina" kluba.

"Završavamo ovu sezonu na najbolji mogući način. Osvajanjem titule stavljamo tačku na jednu od najuspešnijih godina za nama. Učešćem naših Olimpijaca i osvajača svetskog i evropskog zlata u juniorskoj konkurenciji, kao i svih takmičara u mladjim kategorijama dokaz je da radimo dobru stvar i obaveza da postižemo još bolje rezultate", rekao je Brajtigam.
Prethodnog vikenda na Adi Ciganliji u Beogradu održano je prvenstvo Srbije u veslanju, gde su veslači Partizana sa ukupno 32 medalje osvojili titulu državnog prvaka.

"Nakon prvog dana takmičenja u juniorskoj i pionirskoj konkurenciji i osvojenih šest zaltnih, pet srebrnih i tri bronzane medalje, ne moramo da brinemo za budućnost veslanja u Srbiji", rekao je trener Partizana Goran Todorović.

Drugog dana takmičenja nastupili su kadeti i seniori Partizana, i osvojili su devet zlatnih, četiri srebrne i pet bronzanih medalja.

"Trener Nikola Stojić je kombinovao četverac bez kormilara sa juniorima od kojih imamo velika očekivanja, a sada, nakon osvajanja prvog mesta potvrdilo se da su spremni za najviša dostignuća", izjavio je veslač Partizana Martin Mačković.

Na ovogodišnjem prvenstvu učešće je uzelo preko 450 takmičara iz 17 klubova iz Srbije.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.