AAA

SPORT | 25.02.2017 20:20 > 25.02 20:22

Terzić i Grbić ostaju selektori bar do 2020. godine

Selektori ženske i muške odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić i Nikola Grbić vodiće te ekipe bar do završetka Olimpijskih igara 2020. godine, saopštio je danas nacionalni savez.

"Postigli smo još bolje preduslove za kvalitetne pripreme za Olimpijske igre 2020. godine, što je bio cilj. S obzirom na identične poglede na organizaciju i funkcionisanje selekcija, uvereni smo da će obe reprezentacije u budućnosti pokazati svoje maksimume", rekao je predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić.

Selektori su potpisali nove ugovore sa OSS-om do 2020. godine.

Terzić, selektor aktuelnih olimpijskih vicešampionki, je rekao da se "lako i brzo" dogovorio oko potpisivanja ugovora.

"Lako i brzo smo se dogovorili i lep je osećaj imati ugovor sa matičnim Savezom posle toliko vremena. Nema zapravo nikavih promena, samo je sve stavljeno na papir", rekao je Terzić.

Grbić je naveo da uslovi nastavka saradnje nisu bili problem.

"Dogovorio sam se sa Gajićem oko svih detalja ugovora. Uslovi nastavka saradnje nisu bili problem, već delovi teksta. Zadovoljan sam što ću nastaviti započeto pre dve godine i nadam se da ćemo tako nastaviti, u istom ritmu i sa istim rezultatima, do Tokija 2020. godine", kazao je Grbić.

Ženska i muška odbojkaška reprezentacija Srbije će ove godine nastupati u kvalifikacijama za Svetsko prvenstva, Evropskom prvenstvu, kao i Gran priju, odnosno Svetskoj ligi.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.