AAA

SPORT | 21.07.2021 12:40 > 21.07 12:40

Novak Djoković i čelnici OKS-a doputovali u Tokio

Čelnici Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) predvodjeni predsednikom Božidarom Maljkovićem i prvi teniser sveta Novak Djoković, doputovali su danas u Tokio, uoči otvaranja Olimpijskih igara.

Pored Maljkovića doputovali su prvi potpredsednik OKS Žarko Zečević i generalni sekretar Djordje Višacki, preneo je sajt Olimpijskog komiteta Srbije.
Predsednik OKS-a rekao je nakon dolaska da se raduje skorom početku takmičenja, uz nadanje da će uskoro imati priliku da pozdravi srpske sportiste u Olimpijskom selu.

"Sportisti vole mir, tišinu i svako želi da se skoncentriše na svoj nastup, i ne želimo to da remetimo. U Japanu se osećamo sigurno, najviše zahvaljujući ambasadorki Republike Srbije u Japanu Aleksandri Kovač i njenim saradnicima. Pomogli su nam kada je Miloš Vasić bio u nezavidnoj situaciji, uvek su na usluzi i na tome smo od srca zahvalni", istakao je Maljković.

Prva će od srpskih takmičara na Olimpijskim igrama nastupiti veslačica Jovana Arsić, u kvalifikacijama za disciplinu skif, 23. jula.

Svečano otvaranje Olimpijskih igara u Tokiju na programu je u petak od 13.00 po srednjoevropskom vremenu.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.