AAA

SPORT | 14.01.2022 09:30 > 14.01 09:30

Šef MOK očekuje bezbedno i uspešno održavanje Zimskih olimpijskih igara u Pekingu

Predsednik Medjunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah uputio je uoči Zimskih olimpijskih igara u Pekingu i kineske Nove godine tigra, čestitku direktoru Kineske medijske grupe (CMG) Šen Haisijungu u kojoj je zahvalio toj medijskoj kući na podršci olimpijskom pokretu.

Bah je takodje je izrazio očekivanje da će se Zimske olimpijske igre u Pekingu bezbedno i uspešno održati, a svim zaposlenima u CMG uputio je čestitku povodom kineske Nove godine tigra.
Bah je istakao da je do otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Pekingu ostalo manje od mesec dana.

"Veoma se radujemo što ćemo nastaviti da održavamo blisku saradnju sa Kineskom medijskom grupom i zajedno radimo na ostvarenju cilja bezbednog i uspešnog održavanja Zimskih olimpijskih igara u Pekingu", naglasio je Bah.

Šen Haisijung je u pismu Bahu rekao da je, uz podršku Medjunarodnog olimpijskog komiteta, Kineska medijska grupa, kao emiter koji nosi prava, izvršila pune pripreme za divno predstavljanje Zimskih olimpijskih igara.

"Spremni smo da nastavimo da produbljujemo saradnju sa Medjunarodnim olimpijskim komitetom, ispričamo svetu priču o Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu i bolje pomognemo da se olimpijski pokret i olimpijski duh naširoko šire i prenose širom sveta", naveo je direktor Kineske medijske grupe.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.