AAA

SPORT | 13.09.2022 21:05 > 13.09 21:05

JSD Partizan: Tužbe i krivične prijave protiv Mijailovića i odgovornih u APR-u

 Jugoslovensko sportsko društvo Partizan podneće krivične prijave i tužbe protiv Ostoje Mijailovića i odgovornih u Agenciji za privredne registre, koji su aktuelnom predsedniku košarkaške sekcije crno-belih omogućili da se upiše kao pravni zastupnik, prenele su večeras Novosti.

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović upisan je danas u APR-u kao pravni zastupnik JSD Partizan, a iz JSD Partizan, kako pišu Novosti, ističu da skupština na kojoj je izabran Mijailović nije legitimna i da je nelegalna.
Kako navode Novosti, iz JSD je rano jutros u APR upućen dopis u kojem je jasno naznačeno da se ne mogu sprovoditi nikakve promene u registru i da svi ti eventualni pokušaji moraju biti sprečeni.

"Postoje opravdane sumnje da je neko falsifikovao pečat JSD kako bi Mijailović bio upisan kao pravni zastupnik", navele su Novosti.

Novosti su navele i da su "u ovoj operaciji osim Mijailovića učestvovali Novak Nedić, generalni sekretar vlade, njegov savetnik Nenad Djordjević i direktor APR-a Milan Lučić" i da je ona obavljena pred kraj radnog vremena.

Skupština JSDP trebalo je da bude održana u ponedeljak popodne, kandidati za predsednika bili su dosadašnji predsednik Milorad Vučelić, koji je na čelu fudbalskog kluba i predsednik košarkaškog kluba Ostoja Mijailović, ali je došlo do haosa na stadionu u Humskoj, pošto su obojica proglasila pobedu.

Mijailović je rekao da je napustio sednicu pošto pojedinim predstavnicima nije dozvoljeno da prisustvuju. On je okupio predstavnike 13 klubova i u prostorijama Teniskog kluba održao sednicu, na kojoj je izglasan za novog predsednika JSDP.

Istovremeno Vučelić je rekao da je prekinuo Skupštinu zbog nedostatka kvoruma, a fudbalski klub je sinoć najavio njegovu konferenciju za novinare nazvavši ga "aktuelni predsednik JSDP".


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.