AAA

SPORT | 01.10.2017 17:50

Vučić, Brnabić i Udovičić čestitali paraolimpijskoj reprezentaciji u stonom tenisu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitali su danas paraolimpijskoj reprezentaciji Srbije u stonom tenisu koja je na Evropskom prvenstvu u Sloveniji osvojila tri odličja.

Vučić je čestitao Borislavi Perić Ranković čestitao zlatnu, a Nadi Matić i Mitru Palikući bronzanu medalju i poručio da je uveren da će oni u nastavku ekipnog takmičenja postići izuzetne rezultate.

Brnabić je sportistima poručila u čestitki da su "ogromnu istrajnost i sportski duh uvek nosite u sebi, a da vas želja za pobedom motiviše da Srbija ostane zemlja najboljih paraolimpijaca. Ne postoje prepreke koje vas mogu zaustaviti. 

U ime Vlade Republike Srbije i svoje licno, zelim vam jos mnogo novih sportskih uspeha".

U čestitki ministra Udovičića piše da su "na Evropskom prvenstvu u Sloveniji naši sjajni paraolimpijci još jednom pokazali da kada nastupaju za svoju Srbiju niko ne može da ih zaustavi na putu ka medaljama".

U trodnevnom takmičenju u pojedinačnoj konkurenciji, paraolimpisjka reprezentacija Srbije u stonom tenisu je osvojila tri odličja: zlatno Borislava Perić Ranković u klasi "T-5" i "T-4", i bronzano Nade Matić u istoj klasi i Mitra Palikuće u klasi stonotenisera "T-5".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.