AAA

SPORT | 15.10.2018 20:40 > 15.10 20:43

O'Saliven nezadovoljan uslovima na Otvorenom prvenstu Engleske

Petostruki svetski šampion u snukeru Roni O'Saliven rekao je danas da je nezadovoljan uslovima takmičenja na Otvorenom prvenstvu Engleske u Krouliju, a mesto odigravanja mečeva nazvao je "rupom".

Branilac titule O'Saliven plasirao se danas u drugo kolo pobedom protiv Kurta Maflina sa 4:1, posle nešto više od sat vremena.
"Ovo je tako loše mesto, demotiviše te i ne želiš da igraš. Nikada nisam video ovako nešto. Ne znam o čem se radi, ali dao sam izjavu posle meča i primetio sam da se oseća urin. Kada treniram, svuda oko stola su kablovi, nema obezbedjenja, ljudi trče na sve strane. Ovde jednostavno nema te atmosfere", rekao je O'Saliven, preneli su britanski mediji.

Jedan od najboljih snukeraša svih vremena rekao je da navijači nisu krivi, već da Svetska snuker federacija nema dovoljan budžet da na pravi način organizuje turnir.

"Mislim da moraju da investiraju u dobre lokacije. Igrači zaslužuju bolje", dodao je 42-godišnji O'Saliven.

Svetska snuker federacija iznenadjena je njegovim izjavama.

"Roni nije podneo zvaničnu žalbu, a informacije od ostalih igrača su uglavnom pozitivne. Partneri sa kojima saradjujemo na organizaciji takmičenja slažu se sa našom ocenom da je dvorana u Krouliju izvrsna lokacija sa veoma dobrim objektima", navodi se u saopštenju.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.