AAA

SPORT | 07.05.2017 16:15 > 07.05 16:18

Djoković želi veliko ime za trenera

Srpski teniser Novak Djoković, koji je upravo prekinuo saradnju sa svojim trenerom i celim timom, rekao je danas da želi da izabere neko poznato ime kako bi ponovo pokrenuo svoju karijeru, ali je dodao da će biti potrebno vreme dok ne donese konačnu odluku.

Novi trener "biće neko ko je imao slična iskustva kao ja", rekao je danas Djoković, sadašnji svetski broj dva, na konferenciji za štampu uoči Masters turnira u Madridu.

"Nema mnogo teniskih igrača u prošlosti koji su dostigli taj nivo, tako da ću videti. Sada razmišljam smireno i pažljivo. Ne želim da žurim", rekao je Djoković.

Djoković je u petak izabrao "šok terapiju", navodi agencija Frans pres.

On se dogovorio s trenerom Marjanom Vajdom, kondicionim trenerom Gebhardom Fil Gričem i fizitoterapeutom Miljanom Amanovićem da zaključno sa Masters turnirom u Monte Karlu okončaju višegodišnju saradnju, saopšteno je prekjuče iz njegovog tima. Trener Marjan Vajda bio je sa Djokovićem gotovo 11 godina, od juna 2006.

Kako je navedeno u saopštenju, dogovor o prekidu saradnje je postignut nakon detaljne analize igre, postignutih rezultata, ali i zbog privatnih planova svakog člana tima.

Djoković je došao u Madrid zajedno s bratom i Špancem Pepeom Imasom, koji mu od 2012. godine pomaže u mentalnim pripremama, i sa kim se saradnja pojačala pre nekoliko meseci, navodi agencija Frans pres.

Djoković izlazi na teren u Madridu u sredu.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.