AAA

SPORT | 14.06.2019 16:05 > 14.06 16:05

Savić odredio sastav ekipe za završni turnir Svetske lige

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić odredio je danas sastav ekipe za završni turnir Svetske lige u Beogradu.

Savić je u tim pozvao 15 igrača, a na spisku su: Gojko Pijetlović (Šabac), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04), Sava Randjelović (OSC), Miloš Ćuk (Mladost), Duško Pijetlović (Dinamo), Nemanja Vico (Trst) i Milan Aleksić (trenutno bez kluba).

Na spisku su i Nikola Jakšić (Ferencvaroš), Filip Filipović (Pro Reko), Andrija Prlainović (OSC), Stefan Mitrović (trenutno bez kluba), Branislav Mitrović (OSC), Radomir Drašović (treba da potpiše za Solnok) i Strahinja Rašović (Eger).

"Izuzetno je naporna sezona, vidljiv je umor kod igrača ali ćemo učiniti sve da takmičenje dočekamo u što je moguće boljoj formi. Naš cilj se zna i od njega ne odustajemo", rekao je Savić, navodi se na sajtu Vaterpolo saveza.

Viktor Rašović nije na spisku zbog povrede. 
Finalni turnir Svetske lige održaće se u Beogradu, na bazenu Tašmajdan od 18. do 23. juna.

Reprezentacija Srbije utakmice u grupi igra od 21 čas. Srbija će u utorak u prvom kolu igrati sa Australijom, dan kasnije sa Hrvatskom, a 20. juna sa Kazahstanom.


KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.