AAA

SPORT | 10.08.2019 13:10 > 10.08 13:10

Odgovor Viktora Jelenića Pokretu slobodnih gradjana

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Viktor Jelenić ocenio je danas da saopštenje Pokreta slobodnih gradjana (PSG) sadrži neistine i dezinformacije i poručio da nikada nije bio član nijedne partije.

PSG je ranije saopštio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić samovoljno dodelio novac VSS, da se meša u poslove za koje nije nadležan, kao i da je dodelom sredstava iz budžeta vaterpolo klubovima prekršen Zakon o sportu.
Odbor za obrazovanje i sport PSG je, takodje, naveo da je Nemanja Marijan, generalni sekretar VSS, član Glavnog odbora SNS, a Viktor Jelenić član stranke.

Na to saopštenje danas je reagovao predsednik VSS.

"Kao članovi Pokreta slobodnih gradjana pre nego napišete i pustite u medije saopštenje treba dobro da se obavestite o kome pišete, kome se obraćate, ali pošto ste samo anonimni članovi slobodni sigurno niste. Za razliku od Vas ja sam slobodan gradjanin i nikada nisam bio član nijedne političke partije. Slobodno razmišljam, pišem, govorim i vidim šta ko radi i čini za ovo društvo", naveo je Jelenić.

On je istakao da su jedina njegova "članstva" klubovi u kojima je igrao u Srbiji, Crnoj Gori, Italiji i Španiji, kao i nacionalnoj selekciji sa kojom je, kako podseća, osvojio dve olimpijske medalje, tri svetske i četiri evropske medalje.

"Zato anonimni članovi prvo sakupite istinite informacije, a ja ovim stavljam tačku na prepisku sa Vama", zaključio je predsednik VSS.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.