AAA

SPORT | 04.04.2017 13:45 > 04.04 14:32

Savić pozvao mlade za meč sa Slovačkom u Svetskoj ligi

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić saopštio je danas spisak igrača za utakmicu sa Slovačkom, u poslednjem kolu grupe Svetske lige, koja će se igrati u Bečeju.

Savić je pozvao mlade igrače, a na spisku se nalaze: Laza Dobožanov, Dimitrije Rističević (golmani), Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Viktor i Strahinja Rašović, Nebojša Toholj, Djordje Lazić, Nikola Lukić, Gavril Subotić, Petar Tomić, Dragoljub Rogač, Ognjen Stojanović, Filip Radojević i Marko Janković.

Debitanti su Dragoljub Rogač iz Vojvodine i Petar Tomić iz Partizana.

"Okupićemo se u nedelju pre podne u Košutnjaku. U Bečej ćemo krenuti u utorak ujutru kako bismo stigli na trening pre podne. Ovo će biti još jedna provera za mlade igrače. Rezultatski cilj smo ispunili, ali smo i videli mnogo igrača i to će puno značiti u narednom periodu", rekao je Savić novinarima u Beogradu.

Igrači sa ovog spiska, osim Tomića, otputovaće dan posle utakmice u Djenovu na meč sa Pro Rekom.

"Sparingovaćemo sa Pro Rekom, čiji će igrači Filip Filipović, Duško Pijetlović i Dušan Mandić trenirati i sa nama ali i sa Djenovljanima. Za 15. april je predvidjen zvaničan susret u Torinu", rekao je Savić.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.