AAA

SU-PRO-MEDIA | 13.08.2019 16:45 > 13.08 16:45

Predsednik opštine Bujanovac pozvao na borbu protiv lažnih vesti

Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi pozvao je danas preko svog Fejsbuk profila simpatizere i članove Partije za demokratsko delovanje (PDD) "da ne nasedaju na lažne profile i lažne vesti koje na internetu šire pojedinci za koje se ne zna ko ih sponzoriše".

Kamberi, koji je i predsednik PDD je na svom Fejsbuk profilu, ispod velikog znaka "stop fake news" pozvao simpatizere i članove te partije da "profilima sa kojih se šire lažne vesti", bilo da su na prvi pogled pozitivne ili negativne za stranku, "ne daju 'lajkove' već da ih blokiraju ili prijavljuju kao lažne".

"Lažni (Fejsbuk) profili, sponzorisani ili samoinicijativno otvarani od strane pojedinaca, nastavljaju da zagadjuju medijski prostor u Bujanovcu i u preševskoj dolini. Preko zapaljivog medijskog zagadjivanja ovi pojedinci ili grupe pojedinaca vredjaju i prljaju ugled onih koje smatraju političkim protivnicima, a mržnja koju šire u svojim porukama vodi ka eskalaciji konflikata", napisao je Kamberi na svom profilu.

Kamberi je pozvao simpatizere i članove stranke da "minimiziraju i eliminišu uticaj ovakvih lažnih vesti tako što neće nasedati na lažne pofile bez izuzetaka da li trenutno hvale ili napadaju PDD".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.