AAA

TEHNOLOGIJA | 08.04.2019 12:05 > 08.04 12:05

Još tri dana do završetka konkursa Telenor fondacije

Ostalo je još samo tri dana do završetka otvorenog poziva za podršku društveno odgovornim projektima Telenor fondacije pod nazivom "Zamisli sve". Na konkurs se mogu prijaviti humanitarne i nevladine organizacije, institucije i fondacije registrovane u Srbiji, slanjem prijave na fondacija@telenor.rs. Minimalna podrška pobedničkim projektima iznosiće 1.000, a maksimalna 15.000 evra.

Kroz ovaj konkurs Telenor fondacija želi da podrži organizacije koje imaju ideju i jasan plan za prevazilaženje nekog društvenog izazova, ili promenu koja može da unapredi određeni segment društva. Tema ovogodišnjeg konkursa je #ZamisliSve, kojom Telenor poziva sve zainteresovane organizacije da predlože inovativna i održiva rešenja koja za cilj imaju prevazilaženje aktuelnih društvenih izazova i stvaranje lepše budućnosti. Akcenat projekata potrebno je staviti na oblasti delovanja Telenor fondacije, a to su obrazovanje, socijalna inkluzija društveno ugroženih grupa, kultura i umetnost i zaštita životne sredine.

Ove godine Telenor fondacija ulazi u trinaestu godinu poslovanja, sa više od 200 projekata realizovanih u saradnji sa 300 partnera. Svaki projekat je, osim novčane podrške, dobio i mogućnosti korišćenja potencijala osnovne delatnosti Telenora, kao i angažovanje  zaposlenih.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.