AAA

TEHNOLOGIJA | 01.11.2019 14:35 > 01.11 14:37

Filip Moris: Posle globalnog lansiranja, IQOS 3 Duo dostupan i u Srbiji

Kompanija Filip Moris je, sa namerom da dodatno unapredi proizvode bazirane na tehnologiji zagrevanja, a ne sagorevanja duvana, predstavila je IQOS 3 Duo, najnoviji proizvod iz porodice bezdimnih uredjaja, koji je stigao i na tržište Srbije.

Posle globalnog lansiranja u Japanu, Koreji i Rusiji, Srbija je medju prvim zemljima Evrope u kojima je dostupan taj najpopularniji bezdimni duvanski uredjaj namenjen odraslim pušačima, navodi se u kompanijskom saopštenju.

Kako je objašnjeno, IQOS 3 Duo dizajniran je tako da prelazak sa tradicionalnih cigareta na manje štetnu opciju učini još jednostavnijim, a posebnu pogodnost čini mogućnost dve uzastopne upotrebe bez ponovnog punjenja držača. Istovremeno, njegovo punjenje znatno je kraće u poredjenju sa  prethodnim verzijama tog uređaja, IQOS 3 ili IQOS 2.4+.

"Udružili smo nauku i nove tehnologije kako bismo odraslim pušačima koji žele da nastave da konzumiraju duvan, dali mogućnost da, u odnosu na klasične cigarete, izaberu proizvod koji će im znatno manje škoditi. Lansiranje IQOS 3 Duo uredjaja potvrda je naše posvećenosti da svet bez duvanskog dima učinimo mogućim", izjavio je generalni direktor kompanije Filip Moris za jugoistočnu Evropu Aleksandar Jakovljević.

Kompanija je u poslednjih 15-ak godina na globalnom nivou uložila više od šest milijardi dolara u naučna istraživanja, razvoj i komercijalizaciju proizvoda koji počivaju na tehnologiji zagrevanja duvana, uključujući i IQOS 3 Duo, sa ciljem da se do 2025. godine najmanje 40 miliona pušača, ukoliko ne prestanu da puše, opredeli za manje štetnu opciju od cigareta.

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.