AAA

PREDSEDNIčKI IZBORI | 17.03.2017 17:10 > 17.03 17:14

SNS: Odluka REM-a skandalozna, ali ćemo je poštovati

Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je danas skandaloznom odluku REM-a da o zabrani emitovanja predizbornog spota predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića u kome se čuju povici "Vučiću pederu", ali je najavila da će je poštovati.

"Smatramo da je ta odluka skandalozna i da pokazuje da i dalje u REM-u sede oni koji podržavaju bivši dosovski režim po svaku cenu. Isto tako kao i danas, zabranili su spot Srpske napredne stranke 2012. godine", piše u saopštenju SNS.

Kako se dodaje, "očigledno je da postoji pravilo" medju članovima REM-a da se zabrane svi spotove SNS, koji po oceni te stranke "jedini nisu prljavi i negativni", a da, pritom, one koji su deo prljave kampanje, neće ni da pogledaju".

Savet Regulatornog tela za elektronske medije (REM) naložio je danas medijima da u roku od 24 sata obustave emitovanje predizbornog spota u kome se uzvikuje "Vučiću pederu".

Kako je objavljeno na sajtu REM-a, spot je zabranjen jer krši Zakon o oglašavanju kojim se precizira da "oglasna poruka ne sme da sadrži izjave ili vizuelno predstavljanje koje se može smatrati uvredljivim".

KOMENTARI

Broj komentara : 0

Vaše ime*


Vaš e-mail


Vaš komentar*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera.